Mere tid med familien i julen - mindre tid i køkkenet.

Inviteret til koncert med The Script.

//Reklame for All Things Live//

Jeg har været så heldig at blive inviteret til koncert med The Script, når de giver koncert i København. Koncerten med The Script foregår tirsdag d.17.marts kl.20 i TAP1. 

Jeg skal opleve The Script sammen med 9 andre skønne morinfluencere fra Momster.dk. Jeg tror ikke, at jeg har mødt nogle af de andre damer før, men jeg følger et par af dem på Instagram. Jeg glæder mig meget til at møde de andre og hygge med god musik (og en øl!). 

Vi skal forhåbentlig synge med på hits som ‘Breakeven’, ‘We Cry’, ‘Hall of Fame’ og ‘The Man Who Can’t Be Moved’. Jeg glæder mig dog i lige så høj grad til at høre nogle af de nye numre fra The Script’s seneste album “Sunsets & Full Moons”, som jeg har lyttet lidt til på YouTube. I det hele taget glæder jeg mig bare til en aften ude med nogle skønne damer og god live-musik leveret af The Script, mens Elliot hygger med farmand derhjemme. 

 

Live-musik -hvorfor er jeg så vild med det?

 

Når jeg går lange ture eller sidder og arbejder ved computeren, så hører jeg næsten altid musik. Jeg glemmer alt omkring mig og bliver helt opslugt af musikken. Jeg nyder virkelig at høre musik og bare lukke af for omverdenen.

Det modsatte er tilfældet til en live-koncert. Her bliver jeg i godt humør af energien fra bandet, publikum som synger med og dem jeg er inde til koncerten med. Det er altså mere en helhedsoplevelse, hvor flere ting går op i en højere enhed. Desuden er jeg til en live-koncert 100% tilstede i nuet, da jeg ved at lige nøjagtig dette øjeblik ikke kommer igen. Live-koncerter kan altså noget helt specielt synes jeg, og jeg sætter virkelig pris på at opleve musikken live.

Derfor glæder jeg mig altid meget inden jeg skal til en live-koncert. Sidste år prioriterede jeg det højt at komme til live-koncerter, hvilket betød at jeg fik rigtig mange gode koncertoplevelser. Jeg synes det er fedt at opleve forskellige artister og bands live. Derfor vil jeg gerne prioritere det højt igen i år. Koncerten med The Script er dog den første koncert jeg skal til i år, men håber på mange flere.

The Script har været i gang med deres Fullmoon and Sunsets tour i en uges tid nu. Jeg har været inde og lure på deres Instagram profil, og det ser ud til at være et fedt sceneshow de tager med sig til København. Der er også kommet gode tilbagemeldinger fra publikum, som har været til nogle af de første koncerter på touren, så jeg har høje forventninger til aftenen.

 

Hvordan får jeg billet til The Script koncerten?

 

Sidder du og tænker “Ej, hvor er hun heldig. Jeg vil også have en aften med god live-musik!”. Så fortvivl ej, for jeg har gode nyheder. Der er nemlig stadigvæk ledige billetter til The Script koncerten d.17. marts i TAP1.

Du må endelig komme hen og sige hej, hvis du ser mig derinde og ellers vil jeg bare ønske dig en rigtig god koncert med de irske hitmagere.

Du kan købe billetter til The Script koncerten d.17.marts i TAP1 ved at følge linket lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere tid med familien i julen - mindre tid i køkkenet.