Thailand: Bangkok og Koh Kood med en baby.

Tid til alt det sjove…..

Happy Helper

Reklame for Happy Helper.

 

Kender I det med både at have børn – og skulle passe et arbejde? Oveni er der også lige rengøringen som tager tid. Tid som du hellere vil bruge sammen med familien, eller have lidt alenetid. Under alle omstændigheder: Der er mange ting, som er sjovere at bruge tiden på end rengøring. Sådan har vi det ihvertfald herhjemme.

 

Derfor sagde jeg kæmpe JA TAK, til at prøve Happy Helper af. Jeg bookede min Happy Helper online (man kan også gøre det via deres app). Det var meget nemt at booke. Jeg valgte bare dato og tidsrum, tastede antal kvadratmeter ind, og valgte en Happy Helper. Der står lidt info om hver enkelt Happy Helper, samt er billeder af hvem man booker. Hurtigt og ligetil. Så ventede jeg bare på at Helperen bekræftede min anmodning, og så var der rengøring på vej. Det var ret nemt. 

 

Jeg glædede mig ret meget til at få besøg af en Happy Helper. Tit når vi kun den mest basale daglige rengøring herhjemme med opvask, tøjvask og støvsugning. Det er sjældent, at vi kommer helt i bund med rengøringen. I de fleste tilfælde gør vi kun for alvor hovedrent, hvis vi skal have gæster på besøg. Men egentligt er det jo lige så vigtigt, at der er rent når man selv skal slappe af. Omfattende ting, såsom gulvvask, bliver ofte nedprioriteret.

 

Oplevelsen med Happy Helper var meget positiv. Da Helperen kom, forklarede jeg bare lidt om, hvad der skulle prioriteres, og viste Helperen hvor rengøringsmidler, kost og støvsuger stod. Helperen var sød og effektiv og gik så ellers i gang.

 

I løbet af de timer rengøringen stod på, fik jeg klaret en masse ting. Jeg gik på en café, hvor jeg spiste morgenmad og arbejdede, hentede en pakke og fik også slappet lidt af i solen. Rigtig skønt at få frigivet nogle timer til at gøre noget andet end at gøre rent.

 

Følelsen af at komme hjem til et skinnende rent hjem, var fantastisk. Jeg havde sagt til Helperen, at fokus skulle være på gulvene og badeværelset. Det hele er blevet så pænt!. Vores Helper var meget venlig, men også effektiv. Så her er blevet så pænt, og dufter rent i hele lejligheden.

 

Du kan læse meget mere om Happy Helper, finde svar på dine spørgsmål, og booke en Happy Helper lige her.

 

Der er andre mødre end mig, som har testet Happy Helper af. Du kan læse om deres oplevelser med Happy Helper på Momster Test lige her.

 

Jeg synes der er mange andre ting, som jeg hellere vil bruge sin tid på end at gøre rent. Især her i sommervarmen. Jeg vil eksempelvis hellere på udflugt med kæresten og barnet eller ses med nogle veninder. Derfor vil jeg bruge Happy Helper indimellem, så jeg kan få mere tid til alt det sjove.

 

Jeg er lidt nysgerrig om, hvorvidt du bruger rengøringshjælp og hvorfor / hvorfor ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand: Bangkok og Koh Kood med en baby.